روانشناس خوب زن

روانشناس خوب

دانستن بهترین ویژگی هایی که یک روانشناس خوب باید داشته باشد می تواند از ارزش زیادی برخوردار باشد، چه زمانی که به دنبال روانشناسی خوب و درمان می گردید و چه زمانی که به دنبال شغلی در حیطه روانشناسی می گردید. ویژگی های شخصیتی می توانند ذاتی و یا اکتسابی باشند.

روانشناسان موفق بسیاری از شاخصه های درون فردی را که شما در افرادی مانند دوستان، کوچ و یا منتور ها جستجو می کنید را دارا می باشند. آن ها گرم، در دسترس، مشوق و سرمایه گذاری شده در موفقیت شما هستند. علاوه بر این ها روانشناسان بایستی تعلیم دیده باشند و گواهی نامه معتبر کسب کرده باشند تا بتوانند خدمات مشاوره ی انجام دهند.

روانشناس خوب

یک روانشناس خوب ویژگی هایی را دارد که در افراد معمول نمی توان مشاهده کرد، حال برخی از این ویژگی ها را ذاتا در خود داشته اند و برخی را به دست آورده اند. از این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

روانشناس زن

بهترین روانشناس

همدلی

از مهم ترین حس هایی که روانشناس بایستی در خودش تقویت کند، حس همدلی است. حس همدلی با بیمار و یا کسی که به روانشناس مراجعه کرده است دارای مزایایی است که در زیر به آن ها اشاره شده است:

  • حس همدلی روانشناس را از قضاوت کردن باز می دارد.
  • بیمار احساس راحتی بیشتری خواهد داشت.
  • بیمار می تواند راحت تر و سریع تر به روانشناس اعتماد کند.
  • با حس همدلی روانشناس خودش را جای بیمار گذاشته و بهتر او را درک کرده و به او کمک می کند.

شنیدن فعال

از دیگر ویژگی های یک روانشناس خوب می توان گوش شنوا داشتن او را نام برد. شنیدن فعال یعنی به بیمار و مراجعه کننده اجازه بدهد اول تمامی حرف هایش را بزند، با دقت گوش کند و حرف های وی را بفهمد تا در نهایت بتواند بهترین راه حل و راهکار را ارائه بدهد.

مهارت ارتباطی

مهارت ارتباطی نقش مهمی را در پیشبرد صحیح و کار آمد درمان بیمار ایفا می کند. اولین کاری که روانشناس باید انجام بدهد ارتباط برقرار کردن با بیمار است؛ زیرا تنها در این صورت است که او احساس راحتی و اعتماد کرده و می تواند مشکلش را به طور کامل بیان کند.

بسیاری از روانشناسان هستند که این مهم را رعایت نکرده و تلاشی برای ارتباط برقرار کردن با بیمار نمی کنند و به راحتی از این مرحله گذر می کنند.

روانشناس همدل

حس همدلی

ثبات عاصفی

همانطور که می دانید روانشناسان دائما در برخورد با افرادی همراه با مشکلات گوناگون و متفاوت هستند. بسیار مهم است که مشاور در برابر عواطف و احساسات بیمار لغزش نشان ندهد و بتواند عواطف خود را کنترل کند. تنها در این صورت است که می تواند بهترین راه کار را برای حل مشکل بیمار ارائه دهد.

تحلیل ذهنی

برای درمان بیماری های مختلف در افراد با شرایط گوناگون روش های درمانی فراوانی وجود دارند که مشاور و روانشناس تمامی آن ها را حین تحصیل و در کار گاه های آموزشی فرا گرفته اند. تحلیل ذهنی بدین معنا است که روانشناس بتواند مسئلی را که آموخته متناسب با هر بیماری به کار ببرد.

ارزیابی دقیق

از جمله ویژگی هایی که بهرین روانشناس در تهران باید دارا باشد، توانایی ارزیابی نشانه ها و علائم بیمار و تشخیص راه درمانی مناسب است. این که مراجعه کننده بعد ها چه حسی در رابطه با دوره درمانی اش داشته باشد، تغییری کرده باشد و یا خیر، همگی به همان ارزیابی اولیه روانشناس بستگی دارد. این ارزیابی و تشخیص دقیق به دقت عمل و تمرکز بالای روانشناس احتیاج دارد.

اشتیاق به یادگیری

روانشناس باید متعهد به یادگیری باشد. یادگیری روش های درمانی جدید و تکنیک هایی که روزانه بر تعدادشان افزوده می شود و می توانند تغییرات زیادی را در متد های درمانی حال حاضر ایجاد کنند. مهم است که مشاوران در سمینار ها و کنفرانس های بین المللی حضور پیدا کرده و معلومات خود را به روز کنند تا بتوانند در بهترین حالت ممکن عمل کنند.

مشاور خوب

اشتیاق به یادگیری

آگاه به زبان بدن

این مورد نیز از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا به روانشناس کمک شایانی جهت شناخت بهتر رفتار ها و عواطف حقیقی بیمار می کند. بهترین روانشناس تهران کسی است که تمامی موارد در رابطه با زبان بدن را به خوبی بداند و بتواند در افراد حقیقی تشخیصشان دهد.

حفظ اطلاعات شخصی بیمار

از دیگر ویژگی هایی که یک روانشناس خوب باید دارا باشد، حفظ اطلاعات بیمار است. بدین معنا که اولا تمامی اطلاعاتی که بیمار در رابطه با خود و بیماری اش بیان می کند را یادداشت کرده و طی دوره درمانی روند پیشرفت را بررسی کند.

همچنین هیچ شخصی غیر از خودش به این اطلاعات دسترسی نداشته باشد. روانشناس باید محرم اسرار بیمارش باشد و با هیچ شخصی در رابطه با او و مسائلش  صحبت نکند.

علم و مهارت

مشاوران و روانشناسان باید مطابق با پیشرفت علم و ظهور تکنیک های درمانی جدید عمل کنند. علم و مهارت کافی جهت برخورد با هر بیمار را داشته باشند و بتوانند برای هر کسی مطابق با شرایط خودش دوره درمانی برنامه ریزی کنند.

تعصب فرهنگی

یک شخص متخصص روانشناسی نباید بین افراد با قومیت ها و فرهنگ های متفاوت، تمایزی قائل شود. او باید تمامی مرجوعی هایش را به یک چشم ببیند و نگذارد فرهنگ، قومیت و یا حتی موقعیت اقتصادی وی تاثیر در روند درمانش داشته باشد.

روانشناس خوب

تعصب فرهنگی

یافتن روانشناس خوب جهت مراجعه

برای بسیاری از افراد سوال است که به چه کسی برای گرفتن مشاوره و روانشناسی بهتر است مراجعه کنیم؟ با وجود روانشناسان فراوان در شهر، از کجا بدانیم که کدام یک بهترین است؟ در زیر راهکار هایی جهت پیدا کردن بهترین روانشناس زن در تهران آورده ایم:

  • سایت های دایرکتور روانشناسی موجود هستند که روانشناسان مختلف را معرفی کرده اند، با مراجعه به آن ها و مطالعه سوابق مشاوران موجود می توانید بهترین را برگزینید.
  • از افرادی که پیش تر به روانشناسی خوب مراجعه کرده اند پرس و جو کنید. اغلب اوقات اطرافیان می توانند کمک به سزایی جهت پیدا کردن موارد به خصوصی کنند.
  • از دیگر راهکار ها، جستجو در اینترنت و پپیدا کردن بهترین مشاور و روانشناس است.
سخن آخر

شما می توانید به سایت، جهت دسترسی به دیگر مقالات مفید و کاربردی مراجعه بفرمایید، همچنین از زمان انواع کارگاه های آموزشی اطلاعات کسب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

× مشاوره آنلاین