مشاور ازدواج

روانشناسی ازدواج

تا به حال به این فکر کرده اید که برای ازدواجتان به روانشناس مراجعه کنید؟ به این فکر کرده اید که قبل از دادن جواب بله مشاور ازدواج را ببینید؟

اگر مشغول خواندن این مقاله هستید، احتمالا یا ازدواج کرده اید و به مشکل خورده اید، قصد ازدواج دارید و یا دارید به طلاق فکر می کنید. شما به دنبال جواب سوال معروف: آیا می توانیم درستش کنیم؟ آیا شدنی است؟ می گردید. نگران نباشید، ما اینجا هستیم تا اطلاعاتی که برای ازدواج کردن و موفق شدن در آن احتیاج دارید را به شما بگوییم.

یک نکته طلایی وجود دارد و آن این است که یک ازدواج موفق بر سلامتی و طول عمر شما تاثیر به سزایی دارد. با ما همراه باشید تا تمام مسائلی را که احتیاج دارید بدانید، برایتان روشن شود.

روانشناسی ازدواج

بسیاری از افراد هستند که تصورات اشتباهی از روانشناس و روانشناسی دارند و تصورشان این است که کسی که به روانشناسی مراجعه می کند دارای مشکلات روانی است. در صورتی که روانشناس حکم کسی را دارد که از این دست اختلالات پیشگیری می کند. روانشناسی ازدواج می تواند پیش از ازدواج، حین ازدواج و یا پس از ازدواج اتفاق بیوفتد. مهم ترین زمان برای انجام مشاوره، پیش از ازدواج است، به این دلیل که با انجام مشاوره با روانشناسی مجرب، در نهایت ازدواج صحیحی صورت می گیرد و از طلاق گرفتن جلوگیری به عمل می آید.

پس از ازدواج نیز گاهی زن و شوهر با مشکلاتی رو به رو می شوند که برای حل آن ها به کسی غیر از خانواده شان احتیاج دارند، روانشناس ازدواج برای کمک به این زوجین تعلیم دیده و آماده است.

مشاور ازدواج

روانشناس ازدواج

مشاوره پیش از ازدواج

پیش از ازدواج، مراجعه به روانشناس و مشاور برای کسب آگاهی های لازم بسیار ضروری است. مشاور ازدواج با دادن مشورت و انجام تست هایی به شما کمک می کند طرف مقابلتان را بشناسید، با مسائلی که در آینده با آن ها رو به رو خواهید شد آشنا شوید و راهکار های مقابله با آن ها را نیز بیاموزید. تمام این اعمال برای این است که با آگاهی و بینش وارد یک زندگی جدید شوید و با موفقیت این زندگی را برای خودتان حفظ کنید.

پنج زبان عشق

محققی پس از سال ها مشاوره ازدواج به این 5 زبان عشق رسیده است. این پنج رفتار برای دست یابی به ازدواجی سالم، شاد و طولانی مدت لازم و حیاتی هستند:

  1. عشق، تایید و تشکر کردن
  2. یادگیری کنار آمدن توام با بخشش و عذرخواهی کردن با مشکلات و نقص ها
  3. یادگیری کنترل خشم
  4. یادگیری نحوه صحیح گوش کردن به طرف مقابل
  5. پذیرفتن و خندیدن به اشتباهات کوچک

تمامی این زبان ها و رفتارها همانند  اتاق هایی هستند که ما لازم نیست به درون تمامی آن ها وارد شویم. مهم شناخت مهم ترین اتاق برای خودمان و همسرمان است.

ازدواج موفق

زبان عشق

توضیحاتی در رابطه با این پنج زبان:

  • به خاطر می آورید هنگامی که پدر و مادرهایتان گفتن “ممنونم” و “لطفا” را بهتان آموزش می دادند؟ ما گاهی همین مسائل کوچک را در زندگیمان فراموش می کنیم. همه ما شنیدن الفاظ و حرف های زیبا و مثبت را از جانب کسی که برایمان محترم است و دوستش داریم، دوست می داریم.
  • هدایایی بدون مناسب برایش بگیرید. این نکته به همسر شما نشان می دهد که به فکرش هستید. احتیاجی نیست این هدایا گران باشند، فقط کافیست که برای انتخابشان فکر شده باشد.
  • مانند افراد خانه دار برای همسرتان کارهایی انجام دهید. این کار ها را حتی پیش از و بدون درخواست او انجام دهید.
  • برای همدیگر زمان کافی اختصاص دهید. زمانی برای حرف زدن و گوش دادن، باعث ایجاد شدن پیوندهایی عمیق بینتان می شود. موبایل، تلویزیون و لپ تاپ ها را خاموش کنید و تمام توجهتان را به هم معطوف کنید.
  • همدیگر را لمس کنید، دست های هم را بگیرید، یکدیگر را ببوسید، در آغوش بگیرید، رابطه جنسی داشته باشید و … تمام این ها نوعی ابراز عشق و دوست داشتن است.

مهارت های روانشناسی برای

داشتن یک ازدواج موفق

مطالعات و تحقیقات نشان داده اند که با انجام این مهارت ها می توان به ازدواجی موفق دست یافت.

  • از لحاظ احساسی از خانواده ای که در آن بزرگ شده اید جدا شوید. نه که به طور کلی با آن ها بیگانه شوید، به اندازه ای که بتوانید احساساتتان را به سمت زندگی شخصی و همسرتان معطوف کنید.
  • بر اساس خصوصیات و اصالت یک جمع دو نفره تشکیل دارید، اما همزمان مرزهایی را برای حفظ استقلال شخصی هر کدامتان نیز تعیین کنید.
  • رابطه جنسی رضایت بخش و منظمی داشته باشید و نگذارید که مسائل مربوط به خانواده و محل کار در این امر اختلال ایجاد کند.
  • زوج هایی که دارای فرزند هستند، سعی کنید در کنر مراقبت ها و آموزش دادن ها به کودکتان، رابطه شخصی خودتان به عنوان یک زوج را نیز حفظ کنید.
  • با بحران های اجتناب ناپذیر زندگی رو به رو شده و آن ها را مدیریت کنید.
  • در مقابل سختی ها و دشواری های زندگی باند و پیوند دو نفره تان را قوی نگه دارید. ازدواج باید یک محفل امنی باشد که زوجین در آن بتوانند تفاوت ها، نقص ها و خشم خود را ابراز کنند.
  • برای جلوگیری از به وجود آمدن انزوا و خستگی، سعی کنید از حس شوخ طبعی و شوخی و خنده برای کنار آمدن و رو به رو شدن با مسائل استفاده کنید.
  • برای هم راحتی و آرامش به ارمغان بیاورید، نیاز های یکدیگر را برطرف کنید و به طور همیشگی یکدیگر را تشویق و حمایت کنید.
  • احساسات و لحظات رمانتیکی که در اوایل ازدواج تجربه کرده اید را در تمام طول زندگی دو نفره تان زنده نگه دارید.
روانشناسی ازدواج

مهارت های روانشناسی

سخن آخر

ازدواج مقوله پیچیده ای نیست، کافیست که پیش از ازدواج و حین ازدواج تلاش برای شناختن و فهمیدن یکدیگر را متوقف نکنید. اگر با مشکلاتی رو به رو شدید که احتیاج به واسطه ای برای کمک کردن داشت، کافیست با بهترین روانشناس تهران تماس برقرار کنید تا از خدمات مشاوره ای ایشان بهره مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

× مشاوره آنلاین