خودشناسی

آیین رفتاری قوی

روانشناسی چیست

در مطلب امروز با ما همراه باشید تا بهترین روانشناس را به شما معرفی کنیم.

قبل از اینکه بخواهیم در مطلب امروز شما را با بهترین روانشناس معرفی کنیم اجازه دهید در ابتدای امر شما را با معنا و مفهوم روانشناسی آشنا کنیم.
روانشناسی علم مطالعه رفتار و فرایندهای ذهن موجودات زنده مخصوصا انسان ها می باشد.
در تعریف دیگر از روانشناسی می توان گفت روانشناسی همان رفتارشناسی می باشد. به همین دلیل متخصصین این علم رفتار انسان را به رفتارشغلی، رفتار شخصی، رفتار تحصیلی و رفتار اجتماعی تقسیم بندی کرده اند.

روانشناس کیست

کسی که بتواند رفتار، شخصیت، روابط بین فردی، یادگیری و انگیزش را در انسان به طور حرفه ای مورد بررسی قرار دهد را روانشناس می گویند.
روانشناس عملکردهای ذهن را با انگیزه و احساسات فرد مورد نظر مورد بررسی قرار داده و به آن ها کمک می کند تا بر مشکلات خود غلبه کرده و رفتار خود را کنترل کنند.

رفتار سالم بهترین روانشناس

رفتار سالم

بهترین روانشناس

از نظر بهترین روانشناس تهران مانا هومن در رابطه با پاسخ به سوال که خود شناسی چیست باید بگوییم، امری ساده نمی باشد. زیرا که انسان موجود پیچیده و دارای لایه های ذهنی متفاوت و بسیاری است. حتی می توان گفت ذهن به دو دسته خودآگاه و ناخودآگاه تقسیم بندی می شود و رسیدن به خود شناسی در هر کدام از این جنبه ها سال ها زمان خواهد برد. روانشناسان بر این باورند که با انجام تمرینات ذهنی چون یوگا یا مدیتیشن و انجام تفکر به این مقصد خود شناسی خواهید رسید. اما باید نسبت به آن خویشتن دار باشید و زمان زیادی راصرف آن کنید.

یک نظریه کاربردی در زمینه خودشناسی به اسم (نیمه تاریک وجود یا سایه) وجود دارد. خودشناسی از نظر بهترین روانشناس می تواند بررسی نیمه تاریک وجود باشد. نیمه تاریک وجود همان بخشی از روحیات و اخلاقیات انسان است که آن را انکار یا نفی می کند، این نظریه به این جمله اعتقاد دارد که هر آنچه که در دیگران نفی می کنید و هر جنبه از اخلاقی که در دیگران می بینید و نسبت به آن حس تنفر دارید در واقع همان اخلاقیات خود شما است که در ضمیر ناخودآگاه شما سرکوب می شده است. به معنای ساده تر هر چیزی که فکر میکنید نیستید در واقع همان جنبه از شخصیت را دارا هستید.

به عنوان مثال روشن تر باید بگوییم لطفا چند لحظه به این سوال فکر کنید و پاسخ دهید که دقیقا شما چه چیزی نیستید؟ پاسخ فرقی نمی کند هر جوابی که به این سوال بدهید پاسخی است که ذهن شما به آن داده و شما را گمراه می کند. ولی پاسخ اصلی این است که شما دقیقا همان هستید. مثلا اگر که پاسختان این باشد من دروغگو نیستم! باید بگوییم شما دقیقا دروغگو هستید. یا مثالی واضح تر اینکه بگویید من از این فرد به خاطر دروغگو بودنش نفرت دارم. پاسخ همان است شما دروغگو هستید. شاید در ابتدا این موضوع را انکار یا نفی کنید اما اگرکه دقیق شوید و به رفتار های خود دقیق شوید متوجه خواهید شد که پاسختان چقدر اشتباه بوده است.

کتاب های زیادی درباره این نظریه از بهترین روانشناس چون یونگ و دبی فورد وجود دارد که پیشنهاد می کنیم حتما مطالعه کنید برای قضاوت نشدن، پذیرفته شدن، محترم ماندن و در نهایت داشتن زندگی سالم و شاد باید درون خود را شناخت و با آن مواجه شد. بسیاری از انسان‌ها تلاش می‌کنند تا احساسات منفی‌شان را انکار و یا پنهان کنند تا در جامعه پذیرفته شوند. این احساسات همان سایه‌ها یا نیمه‌ی تاریک وجودمان هستند که همیشه برای روبرو شدن با آن‌ها مقاومت می‌‌کنیم و از شناخت و تحلیل کردن‌شان طفره می‌رویم. این نظریه می تواند کلیدی باشد برای خودشناسی افراد.

حال که دانستید روانشناسی چیست؟ و روانشناس کیست؟ باید با بهترین روانشناس نیز آشنا شوید.
بهترین روانشناس شخصی است که بتواند مشکلات بیمار خود را بخوبی شناسایی کرده و برای حل آن ها مناسب ترین راه حل را در پیش گیرد.
در واقع بهترین روانشناس کسی است که فرد بیمار او را محرم اسرار خود دانسته و مشکلات خود را که به راحتی نمی تواند با نزدیکان خود در میان گذارد با روانشناس مطرح کند.

بهترین روانشناس

روانشناس

آیین رفتاری قوی

اهمیت ساختن روابط سالم و دلگرم کننده بسیار زیاد است و همه ما این را می دانیم، اما جالب آنکه همه ما خیلی کم به این مسئله می پردازیم و از راهکار های صحیح برای ساختن آن بی خبریم، بسیاری دیده ایم که ما در محیط کار روابطی دوستانه و صمیمی برقرار می کنیم این رفتار آنی می باشد دلیل رفتار ما این است که علایق فردی ما بایکدیگر یکسان می باشد از این رو این فرد برای ما جذاب شده است.

به یاد داشته باشید اینکه اطراف خود را با چه جور آدم هایی پر می کنید می تواند سرنوشت شما را رقم بزند مانند بسیاری از آبزیان که وقتی در یک تنگ قرار می گیرند حتما رشد کمتری دارند نسبت به وقتی که در یک دریاچه قرار می گیرند. هر چند وقت یکبار از خود بپرسید که آیا دنیای پیرامون شما موجب پرورش‌ شما می شود یا شما را در یک نقطه نگاه داشته است؟

تنها و البته مستقل بودن را یاد بگیرید، باور داشته باشید که برای ساختن روابط سالم نیاز است یاد بگیرید که روی پای خود باشید، باور کنید خلوت و تنهایی یک آزادی غیر قابل تصور را به شما می دهد و شما می توانید احساس قدرت کنید و بعد از مدتی از تنهایی لذت خواهید برد، با این روش برای رفع تنهایی به بودن و وقت گذراندن با هر کسی تن در نمی دهید و افراد را با توجه به شایستگی هایشان انتخاب می کنید. به یاد داشته باشید که هر وقت احساس کردید باید مستقل باشید معنای آن این است که نیاز به یادگیری دارید پس برای یادگیری تلاش کنید.

سعی کنید سخاوتمند باشید، با افراد رفتار های دوستانه داشته باشید و در زمان مناسب خود را به آنها معرفی نمایید، سعی کنید جایی که می توانید به افراد کمک کنید. این کمک کردن را بدون نیاز به جبران انجام دهید و باور  داشته باشید این کار را برای ارتقای شخصیت خود انجام می دهید. در ادامه بیشتر درباره بهترین روانشناس برای شما نوشته ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

× مشاوره آنلاین